Fredag den 3. Maj

Det er sommer, jeg er knasende forkølet, saa jeg vil blive i sengen, men der blæser en dejlig varm luft ind mod mig, saa staar jeg op, far er ved at grave jorden bort fra trekanten, alle foraarsblomsterne gaar med i købet, men det er han ligeglad med, han har ødelagt kælderen helt, med 20 [24?] store stolper, vi kan slet ikke opholde os der og saa er der en odør. Jeg cykler en tur og møder Inger, jeg fortæller hende alt om ⊥, vi undersøger forskellige ting, men uden resultat. Vi er 2 gange hos bageren. Vi plukker hver en stor buket Vvioler, jeg sætter min ind paa ⊥’s værrelse. Den nye pige er meget dygtig og sød, naar hun bliver behandlet godt . Kukuret vil ikke gaa i dag. Jeg er længe nede hos drengene, jeg kan ikke unværer ⊥ og dog er der noget hved ham, som jeg ikke kan lide, men han bliver nok voksen en gang. De 2 føl fra kirketaarnet er nede at faa kaffe. Dorff og jeg har et stævnemøde i hans værelse, men vi har flere dagligt.

Leave a Reply