Lørdag den 29. juni 1940

Mon der kommer brev fra ⊥ i dag? Jeg gaar meget godt, det gør næsten ikke ondt, saa jeg vil lidt op. Jeg er lige ved at tude, da posten kommer tomhændet, men saa i aften maaske? Jeg ligger i haven og strikker ryggen til den graa pullover færdig, jeg bliver knaldrød paa  benene og tager koldt styrtebad efter paa.

Jeg er indviteret med ind til ingenor Tomsen paa Lørdag, jeg vil slanke mig til den omgang. Har næseblod. Eng. bombardere  Kalundborg og Nyborg siges det, saa nu kan turen snart komme til os.  Endelig med aften posten kommer det saa ventede brev fra ham, ih, hvor jeg glæder mig til middagen er forbi, og saa er der ikke nogen særlig grin ved det, han gaar hvist og keder sig deroppe. W. og jeg cykler en tur til Kongelunden og hjem over St. Magleby, jeg synes, at vi har modvind hele vejen, men det er en herlig slanketur.

Tarmene skriger i livet paa mig, saa jeg æder til den store Guldmedalje. 

Chr. klipper hækken langs vejen. K. og jeg danser og jeg maler 2 sigaræsker.

Leave a Reply