Lørdag den 20. April

Jeg opdager pludselig, at missen er paa mit værrelse, og ved 4 tiden vil den ud. Er først oppe kl. 12, er søvnig til frokosten, ⊥ hjemme. Ordner mit værrelse og dagbogen er frygtelig forsømt. Jeg følges med drengene ind til byen, Dorff punkterer, saa laaner jeg ham min cykkel og gaar selv op til fru Mouritzen. Hun fedder skrækkeligt for os og giver os chokolade. Jeg bestiller 2 nye kjoler og mor prøver en frake. Mor og jeg gaar sammen hjem i det dejlige vejr. Jeg havde helt glemt min gamle have, der vokser vintergækker i den og jeg plukker en buket – fra den kære gamle have. Jeg plukker ogsaa blomster til mor. Jeg vil hvist ikke med til Tjustrup til bedstefars fødelsdag paa Torsdag, for Henny er i Hareskoven. Dorff har laant mig en [?], jeg læser 17 sider i den og den er vældig god. Gidde vil have mig som mattematiger derinde. Jeg prøver ogsaa at tegne, men aanden ⊥ er ikke over mig i dag. Han er ude. Jeg gaar tidligt i seng.

Leave a Reply