Lørdag den 14. Oktober 1939

Eri og jeg skal paa Torvaldsen bestemmer vi, jeg skal ringe til Erik, saa indviterer han mig i Fraskatti, det med Torvaldsen, er bare et triks. Da jeg kommer hjem, og skal til at ringe, er Lundorf taget paa efteraarsferie, jeg er ude i haven efter blomster og frugt, og ude at se paa de arbejdere, der lækker kloak, de er vældig søde, jeg faar en ordenlig sludder med et par arbejdsløse. Udfor os, skal rørene ligge 6 m. nede. Far indmælder sig paa det kursus i maskinskrivning, som far Inger gaar paa. I gaar fik Frank og Augnete en søn (2). Skriver brev til Wanda Rowna og Isse Strunge. Bo ringer og indviterer mig i teater i morgen. fortæller Christensen den kønne historie om Fraskatti han ikke blodt tror paa den, men finder det mystisk at jeg skal på Thorvaldsen. Engelsk skib med 850 værnepligtige, bliver sænket af tyskerne, det har kostet 3 mill pund sterling (Royal Oak). Jotler, far tror, at jeg er blevet slaaet ihjel. Læser i sengen.

Leave a Reply