Lørdag den 11. November

Rosenholm er sjov, faar tidligt fri fra historie, er hjemme et øjeblik og saa cykler jeg ind til tandlægen, jeg faar 2 fortænder plomberet, det gør skrækkeligt ondt, der efter en sølv fyldtning mellem guldet. Er henne hos grev Knuth, jeg faa kaffe i køkkenet, gaar saa ind i salonen, hvor jeg venter ½ time, der er pragtfuldt, med broderede vaaben paa stolene, tykke tæpper og skind paa gulvene og et pragtfuldt gammelt ur, anerne hænger naturligvis paa vægene, det er meget fornemt. Greven kommer og jeg sidder i en time, saa faar jeg Eggers at se, han er 4 maaneder i dag, grevinden kommer hjem fra fødselsdag hos grevinde vedelsberg, hun har Pullen [?] med, jeg sidder alene i 1 time medens ungerne bliver lagt i seng, spiser middag, en af fruens veninder kommer, hun er lige blevet forlaavet med lektor Vestergaard fra Haslev, ham kender Dorf sikkert, saa hygger vi os i et par timer, der bliver ringet efter mig, jeg cykler alene hjem, mor gaar mig i møde, faar nye plastiksko. Det gamle danske skab kommer ned.

Leave a Reply