Fredag den 5. januar 1940

Stoffer er sød, Kaj og jeg er oppe i frikvarteret. (k) Erik, Kaj og jeg skriver breve til ”mors” store forargelse, de er ogsaa meget slemme. Jeg aner ikke, at vi har geometri for, men da jeg bliver hørt faar jeg 4,2. Stoffer er af samme mening som jeg, jeg gaar fra i latin, jeg mente egentlig, at jeg vilde vente til vi skulde reppetere, men det bliver først i April. Med sorrig hu’ forlader jeg klassen, Henning er rørende da han siger farvel. Mor er syg. Jeg begynder at sy mine skibukser, det bliver efter vor mening smarte, men jeg er bange for at de ikke er stærke. Da jeg kl. 10 er færdig ortner jeg bulen inden jeg begynder at læse lektier. Jeg spiser ”solskin”, da vi er bange for Karen vil vi først skrive afføring paa, men det vil maaske friste matronen, saa skriver far fælning. Jeg har faaet blod paa tanden, og vil nu til at sy mit gamle tøj om.

Leave a Reply