Fredag den 16. Februar 1940

Hjertebanken. Vi har geografi i tysktimen. Jeg venter 1½ time hos lægen, Ellehauge er bortrejst, han hedder Bang og er resærvelæge ved kystdefinitionen. [Kystdefensionen] Mit hjerte slaar meget uregelmæssigt, fordi jeg er meget nervøs, jeg skal have 60 draaber daglig, det vil nok gaa over i løbet af 10 dage. Naar eksamenen er forbi, vil jeg holde rekreation hos mine venner. J. Eks. Tjustrup, Karen indviterer mig til sit hjem i ferien, hun skal sy min servietmappe færtig til skolen. Jeg læser resten af svensken og Synnøve Solbakken. Har hovedpine og skal i seng kl. 10, jeg er hypokonder. Jeg laver en drik, som Karen skal have lov til at hugge af, den er med vinstenssyre. Haaber ikke, at jeg skal til sygeeksamen. Far rejser til Nakskov, han kommer ikke hjem før Torsdag, han skal holde gudstjenester for Litauen. ꓕ ikke hjemme, jeg maa vænde mig til tanken. Pesimist. Karin er her, mor smider mig i seng kl. 9½, jeg er naturligvis gal, men hun har nu ret i, at det vil hjælpe paa nervøsiteten, det er jo den der er skyld i min tilstand.

Leave a Reply