Torsdag den 9. maj

Mor er på havearbejde (kan man kalde det havesyge) med Lunn i formiddag, men jeg kommer først efter frokost, da jeg er inde hos ^, der ikke har tid til at tage til forelæsninger. Jeg er hos bageren efter surbrød, saa luer og river jeg svinget ud mod gaardspladsen, er ogsaa inde i haven. Tager koldt styrtebad, da jeg er færdig og er inde hos min elskede ^, han er noget af det sødeste, man kan tænke sig, jeg er skør efter ham. Scheaffer er her til eftermiddagskaffe.

Jeg ordner værelse og evakuerer den store kaktus. Hvem der skulde være ene hjemme med ^ i aften, det gik aldrig godt. Vi tager ind til Axel Christensen kl 8, jeg faar en mørkelægningslykte paa vejen. Der er kedeligt derinde, Poul viser mig nogle tegninger, de er gode og jeg faar en, men hvor er han fræk, han haler en gummimand frem midt under det hele, han vil møde mig i morgen kl. 2, men jeg kan holde mig, uha, jeg tænker på ^. Han laaner mig derover ”Jorden rundt paa cykle.” Far er rædsom gnaven og nervøs paa hjemturen; jeg kan ikke falde i søvn ⋀ Dorff har en gæst.

Leave a Reply