Torsdag den 9. Februar 1939

I dansktimen er jeg meget underholdende og Rosenholm gnaven saa jeg kommer paa gangen, der gør jeg gymnastik. I regning faar vi karakter for vore regnestykker, jeg har 3/4 af mine riktige. I historie faar jeg ug og ros. I kemi har vi forsøg. Religion faar vi lov til at skrive stil ind. I engelsk faar vi vore opgaver, jeg faar mdl. vi faar den gennemgaaet. Jeg følges med Inger hjem, hun er inde hos mig e et kvarter. Læser leksier og skriver dagbog. Hjælper mor med at røre maunæs [mayonaise] og Fie med at lave kødboller, men smager lidt rigeligt, mor laver vingele. Der bages og koges i køkkenet til middagen i morgen. Jeg læser 2 kapitler i ”Landmandsliv” den er meget fængslene. Der er aftengudstjeneste i kirken, men jeg gaar i seng i stedet for. Ortner værelse og gør gymnastik spiser æbler og abbelsiner.

Leave a Reply