Torsdag d. 27. Oktober

Vi læser leksier i svensktimen, saa jeg kan mine ting godt. Jeg faar  [4+?]  i regning, jeg tror at jeg vil gaa til ekstraaregning. Vi faar 2 kedelige historier i historie. Vi har forsøg i kemi. I religionstimen har vi overlæren, vi taler sammen, dødkedeligt, vi faar fri fra engelsktimen, det er Else Blochs fødseslsdag. Jeg har for første gang den grønne bluse paa, de synes at den er pæn. Jeg spiser 2 stykker mad og et par æbler inden middag, ellers intet. Vi har meget tysk for til i morgen, men ellers ikke mange leksier. Det er rart at have fyret. Jeg skriver dagbog for ½ Mandag, Tirsdag, Onsdag og Torsdag. Jeg læser et par timer i ”Ulfs Saga”, saa kalder far paa mig, alle skal i kirke, saa kan jeg ikke være alene hjemme. Nogle er begejstrede for prækenen, men de fleste og deriblant jeg synes ikke om den. Der er et kor, der er godt desiplineret, men supranerne er grimme og skingrende, og melodierne endnu verre. Da vi kommer over danser Fie og jeg i køkenet, jeg drikker te, missen er inde. Jeg læser Ulfs Saga i Sengen.

Leave a Reply