Torsdag 11. Maj 1939

Sælger mine gamle facitlister for 50 øre. I historietimen faar vi langbold og vi har det pragtfuldt i solen. Jeg faar mg i kemi. I religionstimen sidder vi i gaarden og da eleverne kommer fra realeksamen taler vi med dem, der har vi noget at glæde os til. Jeg sidder længe i haven og planter og graver, en pige slaar mit katteøje ud saa jeg er hos Holst at faa et nyt. Mor ligger i sengen men staar op og tager til meget fornem diplomatmiddag hos direktør Scheaffer. Westergaard er her og han er i særlig godt humør, han kører far og mor ind. Jeg spiller en lille smule og viser Cristensen en masse fotografier, jeg ser hans kamerater, nogle farlige sjejker. I dag er jeg blevet en lille smule rød paa halsen. Jeg giver Ellen forskellige tips med hensyn til madlavningen. Cristensen er ganske underholdende. Kaserer 2 par sko og er hos skomageren for far.

Leave a Reply