Tirsdag den 7. maj

Jeg er ude i anlæget efter blomster til tvebakkerne som vi skal besøge i aften. Der er børnehjelpsdag, men den er ikke særlig morsom.

Jeg gaar ind til Amagerbrogade og jeg har enda slet ikke set ^ idag. I sporvognen møder jeg tilfældigvis mor, jeg gaar ad strøget op til Raadhuspladsen, der er der en mand, der deler religiøse skrifter ud, næsten alle folk læser dem. Vi er i Dagmar til bondeforestilling, vi ser ”Fransk uden Taarer,” det har faaet en knasende god anmeldese, men der er ikke meget hved det, det er ganske kvikt og morsomt. Vi gaar ud til Dosseringen og faar koldt bord hos I og K, det er dejligt, jeg laver lidt sjov med Lunn; vi er ude at gaa en tur og er til en ildebrand uden ild, vi ser hvad de har købt på deres faders auktion, det er egentlig glimrende. Karin fik ret i at krigen i Norden var forbi i Maj, men hun siger, at hele krigen er forbi i løbet af maaneden, det lyder utroligt. Vi følges i rutebilen med Wanda. Jeg klæder mig af i mørke.

Leave a Reply