Tirsdag den 31. Oktober

Vi gaar alle op i haandgerning, der bliver holdt afhiring [nok: afhøring?], det trækker op til noget gevaldigt, jeg naar lige, at pille det op, som jeg faar syet, vi bruger alle læbestift.

Vi er dovne i latin. Jeg har faaet sat en kakkelovn op paa mit værelse, det hygger vældigt, nu kan jeg ikke læse lektier med den søde dreng. Jeg sætter [vaser] ind, inden frosten kommer. Scheaffer sender et uforskammet brev til far, han svarer. Artiklen om tøj til polske flygtninge i Litauen har haft succe, telefonen kimer hele dagen og der kommer mange breve med posten.

frk Stjernholm, svensk adelsdame, danske pige spejderes schef, aristokrat til fingerspidserne o.s.v. er her, hun er sød og ivrig efter at hjelpe.

Tage er her. Jeg faar slet ikke læst lektier i dag, skønt den kolde kakkelovn. Vi opdager mere, som Karen har stjaalet. Knækker en negl paa Dorfs haand.

Leave a Reply