Tirsdag den 25. Juli

Far skal til byen at besøge Scheaffers, det er fruens fødselsdag og vi er alle 3 indviteret derind, men vi kan ikke komme, saa sparer vi at lave frokost tænker vi, men det bliver løvn, for først kommer Tage, og senere Ruldi og Erna, de 2 sidste bliver og tager solbad med os i haven, de 4 malere faar kaffe med, vi snakker med dem og har det veldig morsomt. Ruldi agter at tage en lille ferie her. Tage kommer igen til middag, hans søster er I byen, hun kommer til hans fødselsdag paa Torsdag. Han faar brev fra Jylland at vi er velkomne der paa Lørdag. De ringer fra Maribo om jeg vil komme med derned fra Jylland, det glæder jeg mig naturligvis veldig til. Karen F. spiser middag med. Ruldi laaner [Kv.?] af mig, det er kedeligt at jeg ikke har faaet brænt den endnu. Mis er inde.

Leave a Reply