Tirsdag den 17. Oktober 1939

Læser til kl. 11½ i sengen, tegner og ordner værelse. Læser latinske gloser, saa ringer Inger, vi er ude at gaa en tur med barnevogn, jeg drikker kaffe med [deruder?], er oppe at se hendes ny værelse, faar en meget rød læbestift af hende. Da vi gaar hjem, møder vi Thorben med jagtgevær paa skulderen, han er hjemme fra Stenhusene og hilser slet ikke, han er blevet storsnudet. Tage kommer til middag, Karen har fri, jeg rører fars æg laver meget andet. Far er til kursus i maskinskrivning. Lundorf kommer hjem fra SydSjælland. Jeg laver min adlet [atlet (tegningen)] om til en pige. Spiser valnødder. Missen er inde, vi laver vældigt med sjov med den. Engelske byer bliver bombet. Sidde sent oppe og læser 50 sider i Adam Homo. Det iriaterer mig, at jeg ikke maa gratulere Tage med Edel.

Leave a Reply