Søndag den 7. april

Inden jeg kommer i tøjet, hænger jeg en masse billeder op under loftet paa mit værelse, jeg synes at det bliver grimmere af det, men jeg gidder ikke lavet det om, er nede paa dorffs værrelse, men han skal i byen, saa tegner jeg det polske og det danske vaaben i Romas poesibog, der er nogle vældig flotte tegninger i forvegen, men min ide er god. Sover inden mor og jeg gaar paa Helgeshøj, der er vi saa til eftermiddagskaffe og har det hyggeligt, vi gaar ogsaa hjem, jeg møder Inga igen. Det er den gamle fru Fichers fødselsdag og vi bliver indviteret med, men vi er heldigvis ”optaget”.

Saa spiser vi aftensmad i kontoret, vi skal høre pressen, da alt er sort i sort fortiden. Der er takkekort til mig fra Inger og Skjold.

Jeg digter et digt om Polen til Romsis poesibog, men mor synes ikke, at det skal med i den, de er jo meget følsomme fortiden. Mor og jeg læser de første 3 timer fransk, jeg er træt og tuder, men jeg tror at det er morsomt

Leave a Reply