Søndag den 22. Januar 1939

Læser aviser, staar op til middag, Gunnar er her, ortner værelse, skriver dagbog for 21. + 22. Jeg bliver hjemme fra kirke da jeg skal lukke op for gæsterne. Missen er inde, jeg børster den. Karen er indenfor med gaar heldigvis. Hr og fru Duurloo og her malermester Petersen er her til eftermiddagskaffe, fru Duurloo er fuldstændig væk i Mis, farer rundt paa gulvet og døber den Aldutte , ministeren er ogsaa meget begejstred. Vi har det hyggeligt i havestuen, men kl. 5 skal de være til noget andet, de tager afsted ved 5 ½ tiden. Mor er paa regensen med mad til Tage, han ringer. Gunnar, far og jeg gaar en tur, Schäffer og Augnete er her til aftenkaffe , far underholder Schäffer, Gunnar og jeg Augnete. Laver Nationaltidendes Europakort. Maa skriver forsømmelsesseddel. Gunnar flytter midlertidigt herud.

Leave a Reply