Søndag, den 2. oktober 1938 (konfirmation)

Jeg staar tidligt op og klæder mig paa, ordner mit værelse, drikker morgenkaffe og læser om Brorson i salomonsen. Der kommer mange pakker, blomster og telegrammer. Gunnar, Tage og Inger og mor er med i kirken. Fru Cornelhussen siger at min kjole er den pæneste paa det hold. Onkel smaldfilmer mig efter konfirmationen. Flyglet er fuld af gaver, der er forfærtelig mange, frokosten gaar godt. Efter frokost tager arkitekten afsked. Jeg pakker ud, jeg har fået mange dejlige ting. Eftermiddagen er temmelig kidelig. Vi er i haven. Kl. 6 kommer middags-gæsterne, mit gavebord bliver yderligt formeret meget. Mittagen er vældig god, vi faar suppe, and, ost og desert (rombudding) far har skrevet en sang til mig, der bliver holdt to taler, det er rart at skifte lokale, efter middagen er der kaffe i stuerne. Jeg har drukket en del men kan ikke mærke noget. Ved 1 ½ tiden holder far andakt og gæsterne gaar ved 2-3 tiden. Jeg tar’ gaver med op. Jeg sover ved 5 tiden.

Leave a Reply