Søndag d. 25. September 1938

er temmelig tidligt oppe og læser aviserne. Gaar rundt i haven og ortner mine blomster og laver 2 buketter til mor, missen springer op til hvor dobbeltvinduerne begynder og snapper en sommerfugl. Tage og Gunnar kommer til middag. Far er forkølet og har hovedpine. Jeg læser leksier lidt igen. Vi er alle i kirke, mange af de der gaar til præst er i kirke den sidste Søndag inden. Vi gaar inden gudstjenesten er forbi, vi sidder paa trappen. Christensens ven ”Lundorf” fra Haslev er paa besøg. Det er et dejligt vejr. Vi drikker kaffe i havestuen, Karin og Inger er her ogsaa. Vi rejser stigen op ad Berkemotterne, Tage og Gunnar er bange for mig, jeg skal gaa væk. Radioen gaar omtrent hele tiden. Vi spiser middag ved 6 ½ tiden. Tage og Gunnar driller hinanden med hvem der er mest i marinen. De vil tage af sted inden kaffen men saa gaar jeg ned og bestiller kaffe og lægger madaljer sammen.  De faar stoppet deres tasker med pære inden de tager afsted. Jeg gaar i seng lige efter.

Birgit med to studenter
Billede dateret 25.09.1938: Birgit på trappen til præstegården, flankeret af to unge mandlige studenter – formentlig Christensen og Lundorff

Leave a Reply