Søndag d. 10 April

Tage og Styns [?] på besøg. Karen og jeg gaar ind til Haastrupvig, på Amager bladcentral, med de handsker, som fruen har glemt.
Mange af mine kamerater, er i dag blevet konfirmeret af far.
Stor middag paa travebanen hos Rechard Jensen og frue, hvor Anders’es konfirmationsfest holdes, han faar styrtende med gaver, og er riktig flink. Jeg danser en polka med overlære Petersen og Vuptigin [[Vuptigine, en kendt sang/dans] og Jeg har elsket dig [nok: Jeg har elsket dig, saa længe jeg kan mindes, fra filmen Mille, Marie og mig med Marguerite Viby] med hans frue, jeg bliver i den anledning inviteret med alene hjem en aften, og skal lære at danse af Ruth. Jeg har ”Jensen” til bors, og han har i dag taget en sølvmedalje i dans, han er veldig flink og arbejder ved Koma løg. Jeg faar min bankbog igen, og faar lov til at tage til Maribo.
Jeg bytter med min slangeskinssko, og Karens hat.
Hr. Jensen kører mor og mig hjem kl. 12 1/4, da mor skal paa klinikken i morgen og mor har hovedpine.
der er et farligt rod paa mit værelse

Menuen fra konfirmation
Menuen fra konfirmationen

Leave a Reply