Søndag 9. April 1939 Paaskedag

Mor ligger i sengen hele dagen, hun er meget træt. Karen F. pynter kirken med paaskeliljer, jeg er i kirke, der er fyldt og hyggeligt, far er meget træt. Efter middag tager jeg paaskeliljerne ned og sætter dem paa Ejas grav til i morgen. Vi har en meget stille søndag eftermidag. Jeg sidder hos mor og strikker paa det sidste ærme og syr blusen sammen, mor begynder paa en luskoft [?] ligesom Karens. Jeg gaar en tur og plukker paa den grene til 3 [?bazar?]. Gidde kommer til aften, hun har været ved Storstrømsbroen. Skriver dagbog for 8. + 9. Jeg har taget flere pund paa i paasken, men dem kan jeg tabe bagefter. Der er tale om at tante vil besøge os, men hun udebliver. Jeg sidder og strikker og læser til kl. 1, jeg har nemlig bestemt at jeg vil være færdig med ”Greven af Monte Christo” og blusen i paaskeferien og det kan jeg sagtens.

Leave a Reply