Søndag 7. Maj 1939

Er ikke i kirke men nyder livet i haven. Vi gaar i anlæget og sidder i haven med bare ben og haaber paa at blive brune, men jeg blivet det sikkert ikke skønt jeg i aar vil være meget ihærdig. Læser i David Cobberfield. Gunnar og Karen F. kommer til eftermiddagskaffe, hun har en kiks til hver, jeg bestiller kager hos bageren. Vi gaar alle en dejlig lang tur langt ud paa fælleden, der er masser af fugle og fisk. Far pakker ornatet sammen til Litauen, men de ringer fra udenrigsministeriet at det er for farligt at sende det, far bliver korer. Jeg ringer afbud til Karen Louise, vi har en meget lang og morsom samtale, det skal bliver morsomt at komme sammen igen. Vi diskutere gramatik det meste af aftenen. Jeg laver kaffe og i radioen hører vi Staunings veninde synge skrækkeligt. Gunnar tager afsted ved 11 tiden, jeg gaar i seng efter at have læst lektier, men kan ikke sove fordi jeg har drukket kaffe.

Kurer-attest fra udenrigsministeriet
Kurér-attest fra Udenrigsministeriet til Mogens Strunge, der viser at han skal rejse med en kuffert til gesandtskabet i Kaunas

Leave a Reply