Onsdag den 7. Februar 1940

Pjækker fra den 1. gymnastiktime. I engelsktimen slaas vi om pladserne, jeg kommer paa gangen, jeg maa løbe og gemme mig for at overlæren ikke skal se mig, Tobber vil ikke have mig ind i sin klasse, saa kigger jeg ind ad nøglehullet i klassen og døren springer op, de ser mig ikke. Læser morgenaviser paa læseværelset, saa kommer fru Kolbye. Jeg snyder ikke i stilen, jeg vil se hvor meget jeg selv kan lave, der er ellers rig anledning til det, for han er i godt humør. Faar ug og ros i geografi. Vi har en vældig flink montør til at efterse radiatoren, det er paa høje tide, den har været livsfarlig. Tegner professoren til Dorf, vi hænger ham straks op, ꓕ sød. Er hos bageren. Løber hos ꓕ hele tiden, Christensen og jeg taler latin. Vil lægge mig til at sove middagssøvn kl. 8, men da jeg vaagner kl. 11 gaar jeg rigtig i seng og bliver dejligt udhvillet.

Leave a Reply