Onsdag den 3. April

Boghandleren pakker Venus med den smukke bog ind til mig, jeg gaar ogsaa flere andre errender, efter middagen, der bestaar af champinonsuppe, flæskesteg og rombudding, gaar faster og jeg en tur ud langs Nørresø, den tur, de stod paa ski i vinter, vi plukke bøgekviste, fra et kempetre, som vi ser blive fældet, faster slaar paa, at hvis jeg kommer der ned at bo, skal jeg ridde med grev Knuths datter. Er 2 gange med onkel i praksis, han er forfærtelig sød. Nu er det den sidste aften, jeg har der nede, derfor faar vi vin til det sædvanlige orkie, i bunden af karaflen er der et spilleværk, saa den spiller en tyske drikkevise, vi har det morsomt og gør gymnastik, jeg veget 148, uha jeg skal op paa 150, siger onkel, han siger, at jeg ikke er for tyk, han er lidt familiær, aber das macht nicht. Jeg pakker min kuffert og fjumrer rundt i natkjole.

V: 1x, 1y, 1 alpekvistlikør

Leave a Reply