Onsdag den 21. august

Min raport er rædselsfuld.

Inge laver alle forsøgene, jeg forstaar ikke et klap af det hele, det er en vemmelig fornemmelse. Vi har Vüsty i sang, ham kan jeg lide, foreløbig bliver jeg 2. stemme.

Jeg begriber matemetikken og Karen synes, at jeg er blevet dygtig i haandbold. I dag regner det, saa vi har kongebold i salen, jeg bliver rettet, men er en af de dygtigste.

Jeg er med Karen hjemme at prøve paa at faa lidt kemi i hovedet, det mislykkes totalt, men vi faar te, og Peter lærte at gaa i gaar. Moster Olga og Fransen er her, men jeg faar næsten ikke talt med dem, fordi jeg læser lektier.

De er selvfølgelig smadder fyldte med historier, og far har ogsaa faaet et nyt forraad ved pastor Vigs 71 aars fødselsdag. Det er i grunden morsomt at læse lektier, saa jeg behøver ikke at være saa ked af det som jeg var i eftermiddags. W. giver mig en skaal frugt op. Jeg er ikke ked af, at jeg er tyk, jeg kan snart nok komme til at slanke mig. Jeg faar fars og Tages gamle skolegeografier, nu staar der Strunge i dem for 3. gang, saa de er snart historiske.

Leave a Reply