Onsdag den 14. Juni 1939

Mine kammerater siger at jeg er tosset, og jeg er noget i den retning, men det er vejrets skyld. I tysk faar vi naturhistorie, jeg bliver hørt og vi har det vældig sjovt. Vi er paa nr. 25 i geografi, jeg bliver hørt, og da jeg er hørt de 2 sidste gange har jeg ikke vented det. Jeg ortner mit værelse, sætter blomster i vand og laver mange smaating, fru Cris og fru Jensen gør rent for os. Dejligt at vi kun skal i skole paa Lørdag. Jeg sidder et par timer i haven og læser historie. Aksel Cristensen slaar græsplænen til paa søndag naar Ridigers og Scheaffers kommer herud. Tage faar ikke jordbær på søen, derfor faar vi det og saa i dag. Han er hyggelig og fortæller sømandsannekdoter. Kl. 11.15 kommer bilen der fører os ind til toget, paa grund af at vi skal tidligt op i morgen tar vi hjem med det samme. Kl. 12 ¾ er jeg i seng, læser ”Ny paa Ejnen” [Carl Møller, Ny paa Egnen: Landlivsbilleder fra Tirslev] og sover sent

Leave a Reply