Onsdag den 12. Juni 1940

Dorff læser for fuldt drøn og jeg forstyrrer ham den stakkel. Jeg opdager at skinken er levende, det skærer vi af og koger dyret, den bliver dejlig. Jeg plukker verdens flotteste buket blomster til fru Lunn. Wanda kom hjem kl. 1 ½ i aftes, jeg sladrer til mor og saa skal W være hjemme kl. 11.00 hver aften, undtagen naar hun har fri, hun er ogsaa blevet saa langsom til sit arbejde, hun faar brev fra et bybud, jeg læser det – komisk. ⊥ faar brev hjemme fra, hans forældrer vil have mig med hjem, men jeg tør ikke spørge mine, om jeg maa. Far og mor er til middag hos kontorchef Lunns, der er meget fornemt, med sølvfade and so on. ⊥ og jeg sidder hos hinanden, vi kommer først da Chr. er færdig. Inger kommer her, jeg følger hende hjem og faar 15 iris, hun følger mig hjem og faar en stor buket syrener og jeg følger hende hjem og faar chokolade, hun følger mig halvt paa vej. Dorff og jeg har det dejligt. Han faar 2 buketter af mig i dag. Paa den 2. side af muren staar W. og hendes føl, da far og mor kommer hjem farer hun op, den er nemlig 1, jeg er jo i seng i pæn tid, til de kommer hjem ”jeg bestiller ikke andet end at sove”

Leave a Reply