Onsdag den 11. Januar

I gymnastik faar vi karakter, jeg mg, men det er ikke dem der gælder til karakterbogen. Der er tale om, at vi ikke skal have eksamen i aar. Jeg kommer op i tysk, jeg faar ug skønt jeg har et par fegl, jeg faar nemlig 2 stykker. Bliver hørt i svensk og faar ug÷  + ros. I engelsk faar jeg det samme som i svensk. Jeg bliver færdig med pyntestikningerne paa natkjolen. Følges med Inger hjem. Inger B. er her at lave kontorarbejde, jeg spiser meget og drikker likør. Paa køkkenet laver vi urtesuppe, sprængt oksebryst og armeriddere. Jeg laver suppe, den bliver god men jeg glemmer at komme salt i, følges med Inger og Inga hjem, indviterer dem med hjem, men de har ikke tid, far og mor er til bibeltime. Jeg læser leksier, regnestykkerne er meget svære, Cristensen kan ikke engang, jeg maa skrive a.

Læser billedbladet, spiser.

Leave a Reply