Onsdag den 10. Januar 1940

Pjækker fra Gymnastik. Mor er rasende. Drengene skriver falske Breve fra Kaj til mig. Jeg beder Eri blive oppe i Frikvarterene naar jeg ellers er alene med Kaj. Hvor er Klassen doven for tiden. Følges med Inger hjem. Jeg lærer Konkurencens Medlemmer udenad, jeg tegner de 3 Hamlet og Opheliaer. Mor har min Muffe og mine Gamasher med hjem fra Byen, hun har været hos fra Mouritsen, jeg faar Skind paa min nye Frake. Far giver mig 10 Pakker Figener i Træ, han skal til Bibellæsning, saa er vi ene hjemme, jeg er i Bad og vasker Haar, laver bagefter Krøller, læser Lektierne i Sengen, det bliver ikke gjort ret godt, jeg har laavet at lave Tekst og Melodi til en ny ”Ornedans”, man skal være Hjulbenet for at mestre den. Inger og jeg møder Trekanten, hvore Hjerter slaar kraftigt.

Leave a Reply