Onsdag den 1. Maj

Karen rejser, men jeg naar ikke at sige farvel til hende; jeg er hos ⊥, det er lige ved at gå galt, men der sker hvist ikke noget, mor gaar i køkkenet, saa det er svært at komme ud; jeg er skrækkelig bange, men jeg vil lade som ingen ting – bare, der ikke er nogen, der læser min dagbog, den idiot! Der er en dame her, der sælger haandvævede løbere, jeg køber en pude til 12 kr + 1,20 Buhl. Cheaffer er her til frokost. Jeg gaar i køkkenet hele dagen, i morgen faar vi heldigvis en polsk pige, der hedder Wanda, men hun er kun 16 år. Mor er på Korsvejen, at se det tøj, der ikke kom til Lithauen. Jeg er bange hele dagen- hvis! Ruldi kommer til aften. Jeg gør Lunn`s værelse rent. Jeg syr puden sammen, nu er mit værelse fyldt af puder. ⊥ er heroppe, vi prøver fars kørerpels, han giver mig den, jeg vilde gerne have et tæppe af den, det vilde være meget flot, men der kan ogsaa blive en flot pels til mig foruden en lille historie til gulvet. Ruldi Fars er meget skarpsindig m.h.t. amar [a man?], saa ⊥ og jeg lader [somom], vi slet ikke bryder os om hinanden, men bagefter er jeg nede hos ham.

Leave a Reply