Onsdag d. 30. November

Fru Hansen er bange for at tage imod mig i nogle spring.

I naturhistorie hjelper vi overlæren at sætte bænke paa plads, tyskeren med menageriet kommer, jeg taler tysk med ham, han er hvist jøde, jeg faa et stykke slangeskind.

Vi har sjov i tysk, vi har faaet et gevaldigt sving paa at tale tysk efter at have hørt på ham.

Vi faar ikke noget for i svensk, i engelsk og haandgerningstimen er vi ovre at se seværdighederne, der er c. 200 dyr, dels levende og dels i sprit, de er rigelig de 25 øre værd, frk. Borch er fortvivlet over den haandgerningstime vi gaar glip af. Det regner, jeg er hjemme efter tingene til haand skolekøkken, det er morsomt, vi laver bøf med løg og hvidkaal, det smager dejligt, der er ingen at følges med hjem, der er nogen der foreslaar Evald, det synes de er et godt forslag, jeg kører hjem alene, Karin er her. Jeg læser leksier og regner stykker, i seng ved 10½ tiden, læser ”K.f.G.” færdig

Leave a Reply