Onsdag d. 13. april

Taarnby (Maribo)
Sover til 10½, og tager et meget varmt danapin-saltbad, og sørger for, at jeg er godt ren, til den dejlige ferie. Karen ortner noget af mit tøj, og jeg syr selv den blaa skolekjole, som jeg vil rejse i. Der er 2 mand fra Aladdin hernede at indstalere radioen, de faar eftermiddagskaffe.
Far følger mig til toget, men sporvognene gaar alle i staa, da strømmen avbrydes, men vi naar toget, da ”KV. fra Siam” tager sig [mig?] op i sin vogn, jeg skal hilse K Hansen fra Inginør Nielsen (tager os op) Jeg naar toget og ankommer vel til Maribo, hvor faster henter mig paa stationen, i aften har vi det hyggeligt i daglistuen over Jaffaappelsiner og schokolade. Jeg ligger i det lille kammer, og der staar en dejlig æske schokolade til mig. Faster og onkel har faaet ny pige, ved navnet Ellen Sjuls [Schultz?], og hun ser vældig sød ud, men jeg har ikke snakket med hende endnu.

Jeg gaar i seng kl 12.

læser billedbladet.

Leave a Reply