Onsdag 24. Maj 1939

Missen er vældig sød. Vi sidder i gaarden og læser da der er eksamen. Lærerne vædder om fars alder, jeg afgør væddekampen. Far kommer ind kl. 12, han har mange gaver med til mor og mig men der kommerendnu flere med korerposten, far har hilsen fra Visti. Vi faar en tilløbende jagthund, men politiet afhænter den naturligvis. Gunnar kommer her. Jeg læser næsten ikke lektier. Far og jeg gaar tur, jeg maa at faa fortalt de mest interesante oplevelser 4-5 gange. Grundlaaven gaar ikke igennem og Christmas Møller trækker sig tilbage. Gunnar spaar bedring indenfor Dansk Samling. Jeg faar indbydelse af Vorsaae til at bo der i ferien. Fru Hjort, Erik Krogs svigermoder er her at indskrive til bryllup, saa vi maa vente med kaffen. Ellen er helt skør og er selv overfor mor næsvis. Faar: 3 malede æg, 2 stk. sæbe, serpentinere, hjort, drops, tørklæde, mønter og amerikansk blæk. Gunnar bliver sent. Jeg gaar i seng kl. 12.

Leave a Reply