Onsdag 19. April 1939

møder først kl. 10, gør gymnastik inden. Solen skinder og alle er velfornøjede. Jeg har ikke læst paa tysk og det er meget svært, bliver hørt og faar ug. I slutningen af svensktimen faar vi haandbold, jeg kan ikke være med, det giver anledning til almindelig diskution. Bliver hørt i engelsk stil og har ingen fejl. I haandgerning syr jeg sømmene paa siden af min natkjole. Henad aften er det solformørkelse, vi holder naturligvis stadig øje med den, men den gemmer sig bag skyerne, kun solnedgangen har en mærkelig, dejlig violet farve. Jeg strikker halsudskæringen i min bluse. Har usædvanlig meget udslet, gid det vil forsvinde til Mandag. Mor regner mine regneopgaver og jeg læser roman. Sigurd Lauritsen kommer for at bede os om at hjælpe hans falerende broder Frede. Grosser Scheaffer vil ogsaa hjælpe ham.

Leave a Reply