Onsdag 12. April 1939

Faar min cykkel fra cykkelsmeden, tager alene med 9 ud til Findsensindstitutted, kommer alt for tidligt, men kommer straks til. Der er de mest yndige sygeplejersker og de patienter der er er alle sjove, vi laver en saadan sjov at jeg kun læser 1 side i min medbragte bog. Jeg sidder i 2½ time, betaler og tager hjem, er inde i haandarbejdets fremme at købe uldgarn. Far faar guldfisk af overlæren. Mor ligger ogsaa i dag, har æbler med til hende. Fie bager til konfirmantfesten, og jeg gør noget andet. Der er et langt, udførligt brev fra Tage. Mor bliver pludselig meget syg og har mange smerter, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, men saa kommer fru Cris og gir mor en kedel kogende vand paa maven, det hjælper lidt saa faar mor morfin. Der er konfirmantfest, spilder paa en piges kjole da jeg hjælper med at skænke.

Leave a Reply