Mandag den 5. Februar 1940

Er inde at se pastor Lunns manegeri, han har egentlig mange morsomme ting. Har hovedpine. Ungerne rasler. Mor er i København. Far er træt, han siger de danske statsbaner i stdet for statsborgere og indførselsret = indfødselsret. Læser en masse dansk. Scheaffer er her for en gangs skyld. Kongen er i St. Magleby. Tage kommer ogsaa og Gunnar ringer, det er hyggeligt at have drengene samlet omtrent igen. Der er kirkeuge, far er til præstekonvent. Drengene og jeg har sjov i kontoret, før mor gaar i seng paa grund af en influensa, jeg er bage for, at jeg ogsaa har det, jeg har konstant hovedpine. Venter paa jeg faar hørt ”Der er et yndigt land” i radioen, saa gaar jeg op og tegner et græsk hoved alla Thorvaldsen, kommer først i seng kl. 0:30. Jeg er permanent misfornøjet. Besøger igen Lunn, han har Ran Dearbin [? uidentificeret] paa sit værelse mellem presterne.

Leave a Reply