Mandag den 27. Maj 1940

Jeg staar sent op, ⊥ er altid hjemme til frokost, han er fantastisk sød. Der er en fiskemand her at flytte fiskene fra basin 1 over i gadekæret, de har ynglet forfærteligt. Jeg ordner mit værelse, med 5 buketter blomster osv, saa her er meget smukt, Scheaffer er her. Jeg slaar den lille plæne og ½ af den storer, men det kan slet ikke sels [ses]. W. koger høns, men suppen smager skrækkeligt, hun har glemt at tage gallen ud. Jeg strikker, far synes aldrig, at jeg bruger radioen, men jeg vil dog beholde den. Frugttræerne blomstre dejligt, Lunn kan ikke kænde nogle træer. Vi er ovre i kirken, Lunn har været paa Nationalmuseet at læse om T.K, jeg har slet ikke før set den nye krone i ligkapellet, den er ikke smuk. Min store kaktus er ved at gaa ud, jeg giver de andrer kunstgødning. Jeg vil ud at sige godnat til  ⊥, men mor bliver ved at gaa i køkkenet, saa gaar jeg op, men da jeg vil liste ned, kalder mor paa mig, jeg skal sige godnat, 2. gang jeg vil gaa er mor bange for, at jeg skal fryse og tilbyder mig et vattæppe, saa gaar jeg ind til W, men der bliver ingen gunstig lejlighed, hendes søster gaar med en tysker.

Leave a Reply