Mandag den 22. April

Far er gnaven som sædvanlig. De tyske flyver snurrer over hovedet paa os, det er et dejligt vejr og der er vildænder i gadekæret. Vi vasker. Jeg gaar i giftetanker hele tiden og er adspredt. Jeg gør soveværelset rent, fars seng er iraterende. Vi hører radio, vi skal sørge for at have det bompesikre rum i orden, vi venter saa smaat luftangrep og vælger vinkælderen ⊥. Jeg vasker op, jeg tror, at jeg vil til at have kaniner og begynder at gøre buret i stand, men inden jeg bliver færdig, er jeg ked af ideen. Ringer til rektor Theil, jeg skal komme ud at tale med ham om mattematikken, han kan ikke forstaa, hvad jeg siger i telefonen, men er meget venlig. Vi har aftenstemning til kl. 9½, først da mørkelægger vi. Jeg ”orner” [ordner?] mine smykker og tæller dem – der er stadig 90, Karen har ikke hugget saa meget i den sidste tid. Dorff og jeg har ikke saa meget med hinanden at gøre i dag, jeg er selvfølgelig ked af det – men bedre held i morgen – ja – ⊥

Leave a Reply