Mandag den 2. september

Jeg kunde godt sove en time til.

Da jeg er er [gentaget] kommet op, er kirke uret kun 6, men det er forkert.

W. har ikke været i seng i nat og da jeg ser nærmere til er hendes bagage ogsaa væk. Hun er stukket af, det er pige nr. 2, der har valgt det. Saa var Kr. altsaa ikke den eneste, der rejste i gaar. Hun har stjaalet kongemærker, kaffemærker og en hel masse andre ting, det er nu frækt, men hun var jo hissig. Jeg spiller trods benet haandlangbold og laver for engangs skyld et maal. Det regner.

Jeg laver kamphold for mattematikerne. ⊥ henter mig ikke. Byen er fyldt med tyskere. W maa ha’ taget en anden plads. Isse har laavet at skrive min stil til i morgen, saa da kl. er 9, er jeg temmelig spændt paa om hun har den med. Hun har ikke lavet meget paa den, saa vi maa gøre den færdig i flyvende fart.

Mon den bliver taget for gode varer. ⊥ skriver i Loduvikka, den søde boy.

Nu mørkelægger vi kl. 20 ¼, der er helt lyst paa den tid. Mor er dødtræt og gnaven, hun har haft alt for meget at lave i dag den stakkel.

Leave a Reply