Mandag den 13. februar 1939

I den 1. time har vi ingen lære, men vi sidder stille. Jeg lære vers. I gymnastik faar vi haandbold, jeg er bac og halfbac, mit parti vinder. Gibber er ogsaa syg saa B klassen er hos os. I religion er vi i kemilokalet til fysik hos Bronstrup. Vi maler i tegning, min bliver pæn. Følges med Inger hjem, hun gir sjokolade. Ortner værelse og læser leksier. Skriver dagbog. Nu begynder den 2. uge i min 3 ugers plan. Vi vasker, jeg faar mit skolekøkkentøj vasket for 1. gang, det er ogsaa paakrævet. Jeg er fortiden meget træt og maa sove til middag i et par timer. Spiser mange æbler. Regner selv 2 svære geometristykker til i morgen. Gaar ogsaa tidligt i seng, gør gymnastik og læser i ”Landmandsliv”. Det sner og regner en lille smule, men solen skinner ogsaa, saa de smaa foraarsskud allerede begynner at spire frem.

Leave a Reply