Mandag d. 10. oktober

Jeg bliver hørt i gramatik, men kan ikke noget, der er ingen der kan hviske da jeg er blevet sadt ned paa det sidste bord fordi jeg har lavet sjov. Vi gaar kl. 11, og jeg smøre 2 madpakker, en til far og en til migselv, kl. 2 køre vi, der er et vældigt læs paa vognen, det første stykke vej er kedeligt og vi kender ikke hinanden endnu, men det varer ikke længe og saa har vi en forfærtelig sjov paa hele resten af turen, det regner lidt engang imellem, vi er oppe at se Gruntvigs grav, her samler drengene kastanjer og agern, og saa slos vi i bilen, det er vældig sjovt, jeg har Inge paa skødet paa hele turen, men hun er meget let, vi gaar en tur i en skov, det er et ganske pragtfuldt vejr, da vi er kommet ind i vognen bryder regnen løs og det styrter ned resten af dagen, men det ødelægger ikke humøret. Da vi er kommet hjem er det mørkt. Jeg læser leksier til i morgen.

Leave a Reply