Lørdag d. 17. December

bliver desværre ikke hørt i geografi, jeg kan det exksellent. I sang synger vi 2 stemmige julesalmer hele timen, det er dejligt. Jeg har sjokolade med til Inger, Inga og Diller. Farlig skæg i skrivetimen. Fru Møller siger at hun har givet mig g+ i engelsk, der er velnok skrapt. I geometri har jeg lagt regnebøgerne paa læreværelset, Kolby kan ikke finde dem, det kan jeg hellerikke. Piller op hele tiden og der er ingen maskiner ledig. Sidste dag som duks.

Ortner blomster, Fie bager en masse, jeg æder tegner dyr efter Sikker Hansen. Klæder mig om til i aften, faar lov af far til at tage med ind at se i en død mands hus, puh hvor er Christensen et fjols, han maser ind før end mig alle steder, vi gaar det halve af vejen og kommer naturligvis forsent til bussen. far betaler, jeg laaner mors pels, stykket godt. Kl [?] i seng

Leave a Reply