Lørdag d. 16. Juli Taarnby

Et par grønne æbler bliver smidt ind af vinduet af Inger og jeg maa op siger hun, kl. er 9 1/2 og Fie er cyklet til Give kl. 34 1/2. Jeg lakerer Inger negle og vi faar morgenmad, overlæren er paa besøg og jeg vasker strømper. Inger og jeg tager syklerne og sykler til København, der henter vi en film, gaar en lang tur paa Amagerbrogade, køber jordbær og jeg et æble og sykler saa hjem i modvind og sol. Inger Bacher har taget nogle dejlige store moreller med til os og vi spiser mange, jeg spiser alt for meget til frokost. Jeg prøver de 2 nye kjoler, i den ene er der et lille hul. Jeg lukker min kuffert, har jeg nu glemt noget? det haaber jeg ikke, men jeg har ingen tandbørste Tages mor er meget syg og tage er meget bedrøvet, han rejser med baaden. Tante ringer at hun maaske ikke kan komme med paa Alpeturen, da hun har en forfærdelig tandpine. Jeg sover til middag. Redaktøren og Tage er paa besøg, Tage tager med baaden til Aarhus, vi faar kager til kaffen og vi taler om fars artikler, derom stor uenighed. Vi ortner huset til afrejsen og gaar i seng

Leave a Reply