Fredag den 5. April

Jeg kommer til fransk, Gibber er skør, jeg forstaar ikke et suk; henter eksamensbeviset hos overlæren, han er pragtfuld og har hvist faaet mig ind paa et eller andet gymnatium, den guttermand.

Vi har Ludvig i 2 timer engelsk, han er foreløbig den eneste ordenlige lærer vi har; vi har Ban i samfundslærer – idiot. Der er 26 elever i realen + 4 gæster, i dag har vi det ikke videre sjovt, men vi bliver nok rystet sammen. Inger er med mig hjemme, jeg ordner værelse, og hun ser Kaligula og andet, vi plukker en buket vintergækker og tar’ saa ud til hende, vi er ene hjemme og har det hyggeligt og morsomt, vi læser lektier, jeg tager hjem til middag; først nu ser jeg far, vi begynder med at skændes, saa gaar jeg op paa lofter, hvor jeg finder 2 af de 4 omtalte mindetavler + et apparat til at stryge med, jeg hænger det op paa mit værelse, senere finder jeg en morsom gammel skibslanterne, som jeg hænger i mit vindue,

Skriver dagbog for Maribo ferien. Der er konfirmandfest, jeg er 2 min. der ovre, men der er kedeligt, de andre er der, vi laver sjov i køkkenet.

Leave a Reply