Fredag den 22. December

Da jeg er forkølet, har jeg mors pels paa, vi har vikaren i 1. time, vi ryger cigaretter som i gaar og har den rette julestemning. Overlæren holder den sædvanlige juletale og bagefter læser Stoffer Terrie vigen op, han nyder sig selv og vi skyder til ham, Gibber er meget forlegen faar at komme til at ønske mig glædelig jul. Inger er med hjemme at klæde om, saa er vi hos hende og vi tager med Vennekes vogn til byen, vi møder Inge Jensen og Birgit Back, jeg faar købt de sidste julegaver og vi gaar i Scalabio at se ”Manden med jernmasken” af Alexander Dumac,

Jeg er med Inger hjemme igen, Tage og Edel er her til juleand, i stedet for juleaften, jeg spiser for megen rombudding.

G.[?] er her, vi har det meget morsomt og hyggeligt. I har været til et [mangler]

Leave a Reply