Fredag den 20. September 1940

Det ser ud til regn, det er vel nok skrækkeligt for jeg har ikke læst, da vi skal paa idrætspladsen. Jeg er skrækkelig nervøs for, at det skal blive aflyst, for vi havde faaet ordre til at læse. Hurra – det bliver til noget, først spiller vi III mod 4 .b. , vi vinder skønt de faar det første maal, jeg sætter en bold i maalet, det er ellers noget, jeg gør sjeldent. Vi har et godt spil. Jeg faar 1-2 til os. Saa bliver det regnvejr. Jeg laaner mine tennissko ud, ih, hvor kommer de til at se ud, og jeg er kul var sort over det hele.

2. gang vi spiller, bliver det mod realen, det er et skit spil, vi vinder med 3-1, dem kan jeg ikke lide, de er frække. Jeg glider 3 gange i det vaade græs, og faar en paa munden, saa den hæver. Gid ⊥ havde været med.

Jeg cykler halvpaaklæt gennem byen og bliver gennembløt. Tar styrtebad og vasker haar. maler en kagedaase.

Far er stolt af, at det den ene gang var min skyld at vi vant. Jeg kommer hjem kl 12, da siste spil bliver aflyst.  far faar 1000 kongemærker til, det gaar fantastisk godt. Jeg læser i kontoret og gaar saa ned til ⊥, mor spørger om jeg er færdig, og saa er jeg jo nød til at sige ja, derfor bliver jeg ikke helt færdig med dem. Henny laver en farlig uorden paa mit værelse, naar hun gør rent.

https://www.kongehuset.dk/nyheder/historien-bag-konge-emblemet

Leave a Reply