Fredag den 15. September 1939

Blaa Mandag, maa læse forud i hvert frikvarter. Kolbye igen, det er dejligt at bestille noget efter armandens[?] timer. Jeg kan slet ikke tænke da jeg kommer op i en let geometriopgave, beder Rosenholm undskylde mig hvis jeg svarer idiotisk, han er vældig sød. Jessen har ordenlig nydt godt af festen i gaar, far er gal over det. Mor kommer hjem med mavepine fra klinikken, hun gaar i seng med blommeforgiftning. Sover til middag og gaar tidligt i seng, da der næsten ingen lektier er. Tyskerne indtager et stort polsk oliefeldt. Fisker og Stejnke gaar af [trafikminister Fisker, justitsminister Steincke] og de nye indsættes i dag. Paa skolen er ”mor” lige ved at tude da Inger og flere andre fortæller at de skal have ekstra undervisning hos Gibber, de gør det ogsaa paa en meget stødende maade, jeg synes i hvert fald at jeg har rigeligt i de reglementære timer. Ogsaa jeg kan mærke, at jeg har spist for mange blommer. Drengene har i de sidste 3 dage været halvkedelige. Tegner og gaar tidligt i seng.

Leave a Reply