Fredag d. 23. September 1938

I aritmetik faar jeg ikke ret meget desverre, i haandbold er jeg højre wing og halfback, jeg løber meget og spiller meget med, jeg støder sammen med en eller anden og faar bolden i maven, saa jeg maa forlade spillet, jeg er meget varm, bære støtterne ind sammen med Inger. Efter naturhistorie er jeg ovre at faa en ny zoologi, da der manglede nogle blade i den gamle. I tysk hævner vi os og laver en forfærtelig sjov, jeg faar flere minusser, i den 2.tysktime skriver vi med blyant i stedet for med blæk for at drille hende, vi forlanger ogsaa at synge, det faar vi naturligvis heller ikke lov til. I historie siger jeg et par fejl, men Møller gir mig en daarlig karakter og spørger om jeg ikke har læst. Vi bære stigen fra kirken over i haven til pæretræerne og mor plukker grevmolkepærerne ned. Jeg faar noget rent tøj op. Jeg læser leksier. Jeg skriver dagbog for ½ Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag og Fredag. Jeg høre en lille smule tysk i radioen. Mor læser engelsk med mig, jeg læste ikke i Onsdags, derfor har vi 2 timer. Jeg er træt og gaar tidligt i seng. Jeg gør gymnastik. Jeg skriver dagbog for meget af alpeturen.

Leave a Reply