Fredag 7. April 1939 Langfredag

Sover ikke før end kl. 6. Er i kirke. Er naturligvis træt oven paa kun 3 timer søvn. Karin, Inger og fru Cristensen spiser iddag med, jeg opvarter rigtig højtideligt. Solden skinder pragtfuldt og det er et rigtig foraarsvejr, vi gaar en tur og er i anlæget at plukke smaa foraarsblomster, jeg giver mor en yndig buket med alt mugligt. Karin og Inger læser korrektur det meste af dagen og bliver til aften. Jeg læser 5. bog af ”G. af M” færdig og begynder på 6. Strikker meget paa blusen og begynder saa smaat at sy den sammen, den skal være færdig i paaskeferien. Dagbog for 6. og 7. I morgen vil mor og jeg ud at have min fodvorte fjernet med radium.

Mor gaar i seng kl. 9, jeg venter til 10½. Jeg ortner mit værelse, læser og strikker. Karin og Inger tager hjem, men først gaar vi en dejlig aftentur. Mor har hovedpine.

Leave a Reply